Україна і світ

Потапа зворушив лист від шанувальниці

Продюсер та співак Потап (Олексій Потапенко) під час поїздки до Парижа, отримав листа вдячності від шанувальниці. Дівчина, що назвалася Лолітою, працює в місцевому готелі, але родом з України.

Потапа зворушив лист від фанатки

Лоліта написала, що дуже хотіла перетнутися з артистом, що зупинився в цьому готелі. Проте, її зміна завершилася, тож вона вирішила залишити йому письмове послання.

– Я родом з Харкова і виросла на ваших піснях, – зазначила прихильниця.

Вона додала, що була б рада отримати автограф від улюбленого виконавця, і Потап залишив їй свій підпис разом з подякою навзаєм та побажаннями удачі й любові.

Зараз дивляться

Артист зізнався, що йому приємно отримувати такі повідомлення, бо вони є його дороговказом.

– Вони підказують мені, що я робив, роблю і буду робити добро і вдихати любов, створювати світло і радість, давати надію і дарувати тепло. Дякую всім фанам! – розчулено звернувся до підписників Потап.

У коментарях одна з фоловерів похвалила музиканта за відповідь українською на російськомовний лист. Одразу знайшлося чимало захисників, які почали цькувати підписницю та наполягати на тому, що в російській мові немає нічого поганого, а “навʼязувати” українську непотрібно. Примітно, що спілкувалися опоненти теж російською.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-02 14:53:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин