Україна і світ

Охоронець фільму Іржа дасть свідчення проти Болдвіна

Зйомки фільму Іржа відновилися через 18 місяців після смерті українки Галини Гатчинс. Експерт із безпеки даватиме проти актора Алека Болдвіна свідчення.

Охоронець фільму Іржа дасть свідчення проти Болдвіна

І хоча картину продюсує Болдвін і грає одну з головних ролей, на ранчо в Нью-Мексико артистові заборонили кататися на коні, а також найняли одразу двох експертів з безпеки, щоб картину дозняли без нових нещасних випадків.

Один з експертів з безпеки, офіцер Пол Джордан, буде давати свідчення проти Алека в суді, оскільки актор ігнорує його заборону скакати на коні.

Зараз дивляться

Йдеться про судове засідання, на якому Болдвіна звинуватили в ненавмисному вбивстві українки Галини Гатчинс – вона була оператором картини до того, як її застрелили з револьвера.

– Часом він трохи кричав, наполягаючи на тому, що може робити певні речі, які, на думку інших, йому робити не можна, – заявив Джордан під час досудового інтерв’ю.

Прокурори хочуть використати свідчення охоронця, щоб вказати на небезпеку поведінки Болдвіна на знімальному майданчику. Утім, захист Алека вимагає закриття справи і заявив, що Пол не був на зйомках у момент смерті українки, тому його свідчення не мають сенсу. Слухання у справі запланували на 8 липня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-04 14:24:07