Україна і світ

Пол Спенсер (Dario G) помер у віці 53 років

Британський діджей Пол Спенсер, відомий як Dario G, помер у віці 53 років. Музиканта не стало після тривалої боротьби із раком прямої кишки четвертої стадії.

Помер діджей Dario G – що відомо

Про смерть музиканта повідомили на його офіційних сторінках у соцмережах.

– З великим сумом ми повідомляємо про смерть нашого улюбленого Пола Спенсера сьогодні. Він був позитивним до кінця, але це була битва, в якій він більше не міг боротися. Він залишив чудову музичну спадщину та багато радісних спогадів для багатьох людей. Усі, хто його любив, сумуватимуть за ним. Сяй яскраво, наша велика зірка, – йдеться у повідомленні.

У Пола Спенсера діагностували рак прямої кишки четвертої стадії минулого літа. Про недугу він розповів шанувальникам у соцмережах та до останнього ділився з ними новинами про свій стан.

Зараз дивляться

Dario G – це гурт електронної музики, до складу якого входили Пол Спенсер, Стівен Спенсер та Скотт Россер. Музиканти здобули популярність у 1997 році завдяки танцювальній композиції Sunchyme, яка зайняла друге місце у британському хітпараді.

Наступним хітом гурту стала композиція Carnaval De Paris, написана до Чемпіонату світу з футболу у Франції 1998 року. Пісня вважається неофіційним гімном події.

Пізніше Стівен Спенсер і Скотт Россер пішли з гурту, щоб зайнятися власними проєктами. Пол Спенсер же залишив за собою назву Dario G. За 10-річну музичну кар’єру Dario G випустив два альбоми: Sunmachine (1998) та In Full Colour (2001).

Фото: Dario G

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-18 11:17:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин