Україна і світ

Погода на 4 квітня 2024 року в Україні – прогноз погоди на завтра

В Україні очікується найхолодніший день з найближчої перспективи вже завтра, 4 квітня. У північних та західних областях навіть вдень температура повітря не перевищуватиме показники від +6 до +11 градусів.

Про це заявила синоптик Наталка Діденко. Вона пояснила, що погода в центральній частині України в четвер буде строкатою.

– Завтра одягніться тепліше, щоб потім не фотографуватися під квітучою абрикосою з червоним носом і сумними застудними очима, – пожартувала Наталка Діденко.

Прогноз погоди в Україні на 4 квітня 2024

У Вінницькій і Полтавській областях очікується від +8 до +12 градусів. У Черкаській та Кропивницькій областях буде від +12 до +17 градусів.

Зараз дивляться

Водночас у Дніпропетровській області температура повітря становитиме до +19 градусів, згідно з прогнозом погоди в Україні на 4 квітня 2024 року.

Місцями буде тепліша погода в Україні у східній частині. Зокрема, у Луганській області очікується до +20 градусів, а в Донецькій області до +18 градусів.

Дещо холодніше буде на Харківщині, де температура становитиме від +10 до +14 градусів. У південній частині України очікується від +15 до +20 градусів.

Погода в Києві 4 квітня буде холодною. Згідно з прогнозом, не вище +10 градусів. У столиці вранці місцями пройде дощ, а вдень – без істотних опадів.

Найбільш ймовірні опади – на Півночі, Заході та Північному Сході України. Завтра, 4 квітня, буде дощ, місцями можливий мокрий сніг. В інших регіонах не прогнозуються опади.

Вітер буде помірним, а у четвер стихатимуть штормові пориви. На Північному Сході може бути вітер до 15-20 м/с.

Водночас пісок з Сахари залишає територію України. Надалі погода в Україні ставатиме значно теплішою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-03 17:37:15