Україна і світ

Побажав перемоги Україні: Noize MC відреагував на події в Курській області Російський музикант Noize MC (Іван Алексєєв) підтримав Україну і відреагував на події в Курській області. 14 Серпня, 14:04


Російський музикант Noize MC (Іван Алексєєв) підтримав Україну і відреагував на події в Курській області. Артист побажав нам перемоги і покрасувався у футболці з написом Азов.

Noize MC покрасувався у футболці Азов і побажав Україні перемоги

Так, в Instagram Іван показався в білій футболці з написом Азов, яку йому подарувала українка Яна Яковенко з Маріуполя.

До фото артист заговорив про родичку знайомого з Суджі, яка не хоче їхати з міста навіть на тлі недавніх подій. Алексєєв також розповів про хейт у свій бік за допомогу різним сторонам конфліктів і війни, і він їм порадив не вчити його, кому можна допомагати, а кому – ні.

Зараз дивляться

– Коли мені знадобляться експерти в питанні, кому можна допомагати, а кому не можна, з вами зв’яжуться. А поки пройдіть на**й і чекайте там дзвінка, – продовжив свою думку Іван.

Що стосується футболки з написом Азов, то він її отримав від українки з Маріуполя, яка пізнала біль війни, але вона йому жодного разу не сказала про бажання повторення подібного в Росії. Алєксєєв зазначив, що бажати Україні перемоги і співчувати мирним жертвам війни з боку РФ – це нормально.

– Тому так, я побажаю Україні перемоги. І я на цю перемогу теж працюю. Що ніяк не заважає мені співчувати мирним жертвам на російському боці. І таких, як я – багато. Тут немає жодного протиріччя.

Нагадаємо, що нещодавно Noize MC з’явився на сцені у футболці з символікою Азов. Артист не забуває говорити про війну, яку розв’язала Росія і принесла на територію України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Noize MC


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 14:09:08