Україна і світ

Періс Гілтон вперше показала свою доньку Лондон – фото

Американська акторка та співачка Періс Гілтон вперше публічно показала свою доньку Лондон, яка з’явилася на світ у листопаді минулого року.

Періс Гілтон поділилася сімейними фото

На особистій сторінці в Instagram Гілтон опублікувала серію світлин з донькою, а також з чоловіком Картером Реумом і однорічним сином Феніксом. Періс зізналась, що завжди мріяла мати доньку на ім’я Лондон.

– Представляю вам Лондон Мерилін Гілтон-Реум. Я мріяла про доньку на ім’я Лондон стільки, скільки себе пам’ятаю. Я дуже вдячна, що вона тепер зі мною. Я щиро дорожу кожною миттю, яку проводжу з нею. Разом з Феніксом мої малюки-янголята показали мені любов, про яку я навіть не здогадувалася, – підписала кадри зіркова мама.

Материнство надихнуло Гілтон на створення пісні Fame Won’t Love You, яку вона записала разом зі співачкою Sia.

Зараз дивляться

– Ця пісня слугує нагадуванням про те, що особливий зв’язок, який я відчуваю з моїми дітьми, моїм чоловіком та моєю сім’єю, є ціннішим за все на світі. Це гімн, який надихне вас тримати свої найсвятіші стосунки ще ближче до серця – чи то з родиною, чи то з друзями, чи то з самим собою, – написала Періс.

Нагадаємо, що Періс Гілтон стала мамою вдруге у листопаді 2023 року. Також вона разом з чоловіком, бізнесменом Картером Реумом виховує хлопчика на ім’я Фенікс. Обидві дитини з’явилися на світ від сурогатних матерів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-20 11:32:47