Україна і світ

Онука Софії Ротару Соня Євдокименко закрутила роман із мільярдером

Онука Софії Ротару Соня Євдокименко закрутила роман із мільярдером. 22-річна дівчина показала свого коханого на спільному знімку, привітавши його зі святом.

Онука Софії Ротару зустрічається з мільярдером

Так, в Instagram Соня опублікувала чорно-білий знімок, на якому вона позує разом із загадковим чоловіком. Він тримає її за талію, і до цього фото Соня привітала його з днем народження, підписавши його емодзі сердечка.

Фото: Соня Євдокименко/Instagram

Як виявилося, волі онуки української артистки стоїть 27-річний Макс Лернер. Він є спадкоємцем однієї з найбагатших сімей у США. Він є онуком відомого мецената і засновника компанії MBNA Corporation. Капітал сім’ї Макса на сьогодні оцінюється в $1,2 млрд.

Зараз дивляться

Відомо, що Лернер раніше займався спортом, і нещодавно закінчив престижний університет США за спеціальністю Міжнародний бізнес. У нього також є старша сестра і двоє молодших братів, які також займаються бізнесом.

Не секрет, що Євдокименко живе в Нью-Йорку – імовірно, саме там пара і познайомилася.

Утім, зіркова бабуся Соні не розкриває подробиць свого життя в соцмережах. Нещодавно Ротару привітала українців із Днем вишиванки, але не поспішає ділитися з шанувальниками своїм місцем розташування і думками щодо війни.

Фото: Соня Євдокименко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-21 19:53:44