Україна і світ

Олексій Суханов сказав, що думає про “хороших росіян” і артистів-зрадників

Телеведучий Олексій Суханов висловився щодо “хороших росіян”. Зокрема він сказав, що думає про позицію гумориста Максима Галкіна та інших артистів із РФ, які виїхали з країни-агресора і підтримали Україну.

Олексій Суханов про “хороших росіян”

Телеведучий заявив, що він проти такої категорії, як “хороші росіяни”. Каже, вони можуть хоч зі шкіри геть лізти і допомагати Україні, але все ж це сторонні люди на нашій землі. Про це він сказав в інтерв’ю Obozrevatel.

– Нам у голові потрібно тримати таке: скільки б добра росіяни не зробили для України, вони чужі для країни люди. Тому що не позбулися російського паспорта. Вони можуть виступати проти війни, але не проти того, що відбувається в Росії, – зазначив Суханов.

Каже, ніхто з них не довів, що здатен щось відстояти, а тому поки що це просто порожні розмови.

Зараз дивляться

– Не можна рівнятися на них за жодних обставин. Нам потрібно зрозуміти, що вірити можна тільки собі. У світі немає кращого друга України, ніж свідомий українець, – наголосив Олексій.

Також він висловився про артистів-зрадників, які живуть з українським паспортом у РФ, зокрема – донька Ольги Сумської Антоніна Паперна. Ведучий зізнався, що погано до такого ставиться, адже ще в 2014 році зробив свій особистий вибір, віддавши перевагу Україні. Каже, відтоді жодного разу не пошкодував, адже обрав сторону добра.

– У нас є безперечне право самовизначатися: як жити і куди йти. І ми не повинні узгоджувати це з країною, яка за весь свій шлях нічого не довела до успішного закінчення. Хто така Росія? Це натовп, який прос*рає кожну історичну можливість… Так на кого ми повинні рівнятися? Росія – це п’яниця, яка досі щось зображує, – сказав Суханов.

Він додав, що українці не повинні забувати тих, хто відмовчується, адже після війни вони можуть повернутися і почати зображати патріотизм.

Фото: Олексій Суханов

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-03 15:55:53