Україна і світ

Олександр Педан пояснив, чому вирішив вступати до університету

Український телеведучий Олександр Педан пояснив, чому у 42 роки вирішив вступати до університету та чи дасть йому це відстрочку від служби.

Олександр Педан про вступ до ВНЗ

Другу вищу освіту ведучий здобуватиме за спеціальністю Публічне управління. За словами Педана, він хоче розібратися у державотворенні.

Також Олександр йде навчатися, аби в його мозку створювалися нові нейронні зв’язки. Ведучий зазначив, що друга вища освіта не дає можливості отримати відстрочку від служби.

Зараз дивляться

– Я вступаю для того, щоб вчитися. Це друга вища освіта, вона не дає від армії відстрочки, я просто йду вчитися заради того, щоб вчитися, бо після 40 тобі треба створювати нові нейронні зв’язки. А якщо говорити іншими категоріями, то я йду на Публічне управління, де дуже хочу розібратися у державотворенні й ще більше створювати таких класних колаборацій від громадського сектору, держави, приватного сектору, – пояснив Педан.

Попри те, що Олександр обрав спеціальність Публічне управління, політичних амбіцій він не має. Ведучий вже кілька разів відмовлявся від подібних пропозицій.

– Я не хочу зараз йти до держсектору. Я хочу його розуміти, щоб з ним більше і якісніше співпрацювати. Я вбачаю майбутнє України в колаборації: держава, громадські організації і приватний сектор. Тільки так ми зможемо багато чого змінити, – наголосив шоумен.

Фото: Олександр Педан

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 11:51:07