Суспільне мовлення

Нова система опалення дозволить економити. У місті Дрогобич на Львівщині триває ремонт театру

На Львівщині в театрі імені Юрія Дрогобича проводять ремонт. Закінчують замінювати систему опалення та облаштовують укриття у підвальному приміщенні. Нова система опалення дозволить театру взимку економити, а оновлене укриття згодом планують використовувати для інших потреб театру.

У театрі встановлюють кондиціонери та замінюють всю застарілу систему опалення. У підвалі встановили обладнання, що регулюватиме температуру у приміщеннях.

“Це серце всього опалення, вона розподіляє і регулює температурний режим у всьому театрі. Тут всюди стоять датчики, і якщо на вулиці висока температура, то автоматично відключає і регулює по різних зонах”, — каже керівник театру Микола Гнатенко.

Керівник театру Микола Гнатенко. Суспільне Львів

Завершити роботи та подати тепло до театру планують зі стартом опалювального сезону.

На Львівщині у театрі замінюють систему опалення та облаштовують укриття

У театрі встановлюють нову систему опалення. Суспільне Львів

Скільки вдасться зекономити завдяки новим батареям та трубам рахуватимуть наприкінці сезону. Окрім комунікацій у театрі ремонтують укриття у підвалах. Там встановлюють витяжку, аби працювала вентиляція, шпаклюють стіни.

“Бомбосховище в нас одне буде розраховане на 300 людей, інше на 50-70 людей. А в майбутньому, коли ми ще закінчимо іншу сторону підвального приміщення ремонтні роботи, це буде на наступний рік, то ми зможемо помістити в підвальних приміщеннях, укриттях до 600 чоловік”, — каже керівник театру Микола Гнатенко.

На Львівщині у театрі замінюють систему опалення та облаштовують укриття

Ремонт укриття в театрі імені Юрія Дрогобича. Суспільне Львів

Коштує модернізація опалювальної системи у театрі 3,7 мільйони гривень. А облаштування укриття – 790 тисяч гривень. Гроші виділили з обласного бюджету.

Читайте також

На Львівщині готують до запуску котельню на альтернативному паливі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині визначили 400 місць для розгортання пунктів обігріву


Джерело: Суспільне мовлення України