Україна і світ

Нік Картер судиться через звинувачення у зґвалтуванні

Учасник гурту Backstreet Boys Нік Картер подав позов на $2,5 млн проти колишньої солістки гурту Dream Мелісси Шуман, звинувачуючи її у наклепі. Раніше вона заявила, що співак зґвалтував її у 2003 році.

Справа Шуман проти Картера – що відомо

Артистка подала свій позов у квітні 2023 року. У ньому вона стверджувала, що Картер зґвалтував її у своїй квартирі в Санта-Моніці у Каліфорнії після знімання підліткового трилеру. Шуман розповіла, що приїхала до співака разом з подругою. Вона заявила, що на місці артист дав їй заспокійливе і піддав сексуальному насильству. На той час Шуман було 18 років, а Картеру – 22.

У своєму зустрічному позові учасник Backstreet Boys заперечує всі звинувачення та стверджує, що Шуман обмовила його ще у 2017 році, коли вперше опублікувала свої твердження у блозі. Він також зазначив, що співачка продовжувала робити наклепницькі заяви у соцмережах, під час пресконференцій та в документальному фільмі у в період з вересня 2023 року до травня 2024 року.

Зараз дивляться

Нік Картер стверджує, що їхній контакт був за обопільною згодою, і звинувачує Меліссу Шуман у намаганні відновити свою кар’єру через ці звинувачення. Він також вважає, що Шуман навмисно намагалася зашкодити його репутації.

Картер через своїх адвокатів заперечив усі звинувачення, заявивши, що скарга Мелісси “не містить фактів” і має бути відхилена через закінчення терміну давності. Він також заперечує будь-які спроби приховати звинувачення.

Інша справа проти Ніка Картера

Цей зустрічний позов стосується також іншої справи, пов’язаної з Шеннон Рут, яка у 2022 році звинуватила Ніка Картера у сексуальному насильстві. Картер тоді також подав зустрічний позов, заперечуючи заяву Рут.

За словами адвокатки Мелісси Шуман Карен Барт Мензіс, реакція Картера в обох випадках ідентична, тому обидва позови є спробами атакувати жертв у відповідь.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 12:14:05