Україна і світ

Не знав, що сказати: Анатолій Анатоліч розповів про інцидент на дорозі


Ведучий Анатолій Анатоліч розповів про дорожню пригоду, у якій він опинився на авто. На тлі цього шоумен поміркував, чи варто назад вводити обов’язковий техогляд.

Анатоліч поскаржився на ситуацію на дорозі

Так, в Instagram ведучий опублікував відео, у якому розповів про свою пригоду на дорозі. Як виявилося, коли Анатолій їхав у Вишгород, посеред дороги зупиняється Жигуль без стоп-сигналів. Схоже, у старого авто обов’язкові сигнальні вогні просто не працюють.

Зараз дивляться

– Я гальмую, відчиняю вікно, кажу: Ди**л, бл**а, вмикай хоча б поворотники. А він каже мені: Я руку виставив, – зазначив Анатоліч.

Шоумен сильно здивувався від такого перфомансу й зізнався, що навіть не знав, що сказати на аргумент із витягнутою з вікна рукою. Він також поцікавився, чи потрібно повертати техогляд на авто, оскільки зараз ця послуга необов’язкова для низки водіїв.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Втім, іноді такі ситуації призводять до плачевних наслідків – наприклад, наприкінці весни співачка Skylerr потрапила в ДТП. Її налякав водій на Mitsubishi Pajero, який кілька разів в’їхав у машину артистки.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-21 13:27:44