Україна і світ

Натяжна стеля як один із вагомих інструментів оформлення в дизайні інтерʼєру

Оздобленням стельового перекриття за допомогою натяжної стелі вже нікого не здивуєш. Перелік переваг використання натяжного полотна достатньо великий, в той час, як негативні аспекти, з появою нових матеріалів, поступово відходять в минуле.

На сучасні натяжні стелі ціни  відрізняються доступністю, тому кожен зможе підібрати варіант полотна під свій гаманець. Оскільки натяжна стеля – це стабільна конструкція, змінюють її не часто, то варто в деталях продумати її дизайн, щоб у майбутньому обійтися без розчарування.

Що варто знати про стилістичне оформлення натяжної стелі?

Зрозуміло, що першочергово, під час розроблення проєкту натяжної стелі, кожен клієнт має  на меті задоволення власних стилістичних потреб. Не завжди їхня реалізація є найкращим дизайнерським вибором, тому варто прислухатися до порад спеціалістів.

Зараз дивляться

Яка вона, “правильна” натяжна стеля для вашої кімнати? Її можна облаштувати, дотримуючися наступних рекомендацій:

  • Уникайте складних геометричних форм під час оздоблення натяжної стелі у приміщеннях з невеликою площею.
  • Розраховуйте оптимальну кількість освітлювальних приладів. Надлишок світла може бути ще гіршим, ніж його нестача.
  • Дизайн стелі та усього приміщення повинен гармонійно поєднуватися. Враховуйте найменші деталі, не перенавантажуйте приміщення, грамотно розставляючи акценти.
  • Натяжні полотна у темній кольоровій гаммі візуально звужують простір приміщення, тому не варто їх використовувати у маленьких кімнатах.

Візуально “підняти” рівень стелі допомагають глянцеві полотна, що дають максимальний рівень відбиття світла.

Сучасне оформлення натяжних стель впевнено дивиться в бік мінімалізму. Лаконічні, стильні натяжні конструкції не тільки мають гарний вигляд, а й не примхливі у догляді – очищувати їхню поверхню досить просто.

Наші поради – ваш вектор направлення до створення стильної натяжної стелі

У нашому інтернет-магазині ви маєте змогу замовити натяжну стелю з урахуванням власних  стилістичних, експлуатаційних та цінових побажань. Проте команда наших спеціалістів ніколи не буде стояти осторонь, у будь-який час вони готові прийти до вас на допомогу. Наша продукція вас здивує широким діапазоном товарів і цін, завдяки чому можна виконати розроблення проєкту для приміщення будь-якого типу.

Надаємо можливість гарантійного обслуговування. Завітайте до нас та відчуйте, яким повинен бути бездоганний сервіс обслуговування.


Фото: Nova Stelya

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 10:15:04