Україна і світ

Наталія Калмикова: Військові госпіталі використовуватимуть найкращий досвід лікування, реабілітації та створення сучасної інфраструктури

Про це заступник Міністра оборони заявила 29 лютого у Львові на конференції для начальників госпіталів та представників медичних підрозділів МВС, ДПСУ та СБУ.

Захід був організованій Департаментом охорони здоров’я Міністерства оборони.

 «Нині існує можливість залучати партнерські кошти та розвивати систему лікування та реабілітації. Йдеться про збільшення кількості місць у закладах, ремонти, створення сучасних відділень та всієї системи в цілому», — заявила Наталія Калмикова.

На її думку, досвід колег з цивільних закладів, які надають допомогу військовим, свідчить про те, що неможливого не існує.

«Сьогодні ми визначили цілі, терміни їх досягнення та необхідні ресурси. Тож очікую на результат», – наголосила Наталія Калмикова.

Своїм досвідом перед учасниками конференції поділилися представники цивільних закладів охорони здоров’я та реабілітації Львова. Окрім того, військові відвідали передові лікарні та центри реабілітації у місті, де ознайомилися зі специфікою роботи цих установ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше повідомлялося, що Сили оборони отримали нові бронетранспортери M113, обладнані для евакуації поранених.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-02-29 21:02:40