Україна і світ

Настя Каменських виправдалася за виконання своїх російськомовних пісень

Співачка Настя Каменських виправдалася за виконання своїх російськомовних пісень. Артистка ясно дала зрозуміти, що не збирається відмовлятися від своєї творчості, створеної до повномасштабної війни.

Каменських пояснила, чому співає російською мовою

Настя Каменських багато виступає за кордоном з україномовною програмою, проте присутні в ній і старі пісні артистки російською. Співачка каже, що продовжить їх виконувати для публіки, якій це потрібно.

– У мене є пісні російською мовою, мої пісні. Звичайно, я їх буду виконувати для тих, хто підтримує нашу країну, але не розуміє нашу мову. Мені здається, що все одно це пісні, які я люблю. Це моя історія. Я не бачу в цьому нічого такого кримінального, – наголосила Каменських.

Настя додала, що має чітку позицію щодо війни і що вона робить достатньо для того, щоб висвітлювати події України у світі, і це головне.

Зараз дивляться

Ба більше, виконавиця не вірить, що хейт щодо її російськомовних пісень ллється з боку українців. Вона вважає, що критики – це боти.

Артистка вже довгий час розвиває свою кар’єру в Латинській Америці, до чого повернулася і під час війни. Каже, вона завжди вважала себе інтернаціональною і зараз не хоче переносити своє життя на потім.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-27 16:54:20

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин