Україна і світ

Найпопулярніші гібридні авто в Україні липня 2024

Гібридні авто поступово завойовують ринок – у липні таких авто купили аж 2,4 тис. Це на 56% більше, ніж торік. Саме час дізнатися, які моделі з комбінованим силовим приводом купують найчастіше.

Найпопулярніші гібридні авто в Україні липня 2024

Йдеться про нові гібридні авто, які дають змогу економити на паливі, і при цьому долати великі дистанції за потреби без підзарядки.

Так, найчастіше купують доступний і надійний Toyota Rav-4 – 345 авто. Транспорт має величезну кількість модифікацій, а обслуговувати його в Україні не становить проблем.

Зараз дивляться

Друге місце знову за японським автовиробником – Toyota Camry з показником у 96 авто. Люксовий легковий автомобіль радує своїми можливостями та сміливим дизайном.

Трійку лідерів знову замикає Toyota, але з моделлю Yaris – 73 авто. Цей гібрид ідеально підходить для міських умов і недалеких поїздок за населений пункт. Компактність також позитивно впливає і на витрату пального і заряду акумуляторів.

До речі, Rav4 лідирує в рейтингу нових авто липня 2024 року в Україні. Автомобіль у всіх модифікаціях купили з салону 302 рази. В цілому, можна підсумувати, що в рейтингу нових авто в середині літа лідирували кросовери, вироблені в Японії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 12:59:04