Україна і світ

Надя Дорофєєва зізналася, хто в їхній родині з Мішею Кацуріним більше заробляє

Співачка Надя Дорофєєва зізналася, хто більше в їхній родині з ресторатором Мішею Кацуріним заробляє. Також вона назвала найдорожчий подарунок, який отримала від чоловіка.

Надя Дорофєєва назвала свою найдорожчу річ

За словами Наді Дорофєєвої, питання – скільки вона заробляє на місяць, цікавить усіх людей, а тому називати точної суми вона не збирається.

– Що б я зараз не сказала, багато хто може сказати: Серйозно, я думала вона там взагалі. Тому я хочу сказати, що я в принципі такими штуками не триггерила б людей, – зазначила Дорофєєва в ефірі Нашого радіо.

Однак додала, що Кацурін все ж заробляє більше, ніж вона. Також артистка сказала, яка найдорожча річ у неї є – це виявилася каблучка від чоловіка, яку він презентував їй на заручини.

Зараз дивляться

– Я дивлюся одразу на каблучку, яку подарував Міша. Коштує десь $4-5 тис. Це подарунок на заручини. Я ніколи в житті не носила такого. На мені сережки зараз від H&M. Це моя перша дорога прикраса, – зізналася Надя.

Раніше Дорофєєва сказала, чи спілкується вона зі своїм ексчоловіком Володимиром Дантесом. Також вона зізналася, чи відчуває співчуття до колишнього продюсера Потапа, якого захейтили в соцмережі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-09 13:46:52