Україна і світ

Надя Дорофєєва святкує день народження – як її привітав Михайло Кацурін

Співачка Надя Дорофєєва святкує день народження. Сьогодні, 21 квітня, виконавиці виповнилося 34 роки. Чоловік-ресторатор Михайло Кацурін привітав кохану з самого ранку.

Кацурін показав, як привітав Дорофєєву з 34-річчям

Михайло Кацурін один із перших привітав Надю Дорофєєву з днем народження. Зробив він це не сам, а зі своїми дітьми від попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною – сином Іваном і донькою Сашею.

В Instagram-stories Михайло показав, що вони вручили Наді два величезні букети квітів. Також ресторатор подарував дружині прикрасу, про що свідчить коробочка на підлозі.

Зараз дивляться

Фото: Михайло Кацурін / Instagram

– Зірочка народилася, – ніжно написав Кацурін під фото.

Надя також у свій день народження опублікувала пост, у якому розповіла, що усвідомила до 34 років.

– Нарешті 34. У дитинстві я думала, що після 30 люди вже вмирають. Але, після 30 все тільки стає цікавіше. Ти вже добре знаєш себе, починаєш переглядати свої погляди на життя, нарешті розумієш, що думка оточуючих про тебе і все це – неважливо. Ти все ще начебто й хочеш бути гарною для всіх, але все ж обираєш себе – таку не ідеальну, але справжню. Нарешті, – сказала Надя.

До слова, раніше Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоров’ям. Співачка зізналася, що має проблеми з тиреотропним гормоном (ТТГ), який впливає на роботу щитоподібної залози. Упродовж трьох років артистка почувалася втомленою, адже не знала, що цей гормон можемо так впливати на організм.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-21 16:20:11