Україна і світ

На ТОТ прибули спецзагони з Кремля – ГУР

Кремль відрядив на окуповані території України спеціально підготовлені загони, які куруватимуть фальсифікаціями та стежитимуть за роботою виборчих комісій під час так званих “виборів президента”.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Зазначено, що одне із завдань цих загонів — до 10 березня 2024 року прозвітувати про готовність до “голосування” працівників підприємств, а також надати прогноз “підтримки” російського диктатора Володимира Путіна.

Зараз дивляться

У ГУР також відзначили, що Кремль затвердив новий порядок проведення “голосування” на тимчасово окуповних українських територіях.

Так, взяти участь у незаконних виборах можна буде як з російським, так і з українським паспортом, ID-карткою чи іншим документом, який посвідчує особу.

– Таке рішення засвідчує провал примусової паспортизації на окупованих територіях України, а також є черговим інструментом російських спецслужб для виявлення “неблагонадійних” українців для здійснення репресій, – йдеться у повідомленні.

Окупаційні адміністрації та пропагандисти активно поширюють фейки про нібито 85% підтримки Путіна на ТОТ, а також просувають систему “мобільний виборець”, що дозволяє “проголосувати” онлайн на захоплених територіях Херсонської та Запорізької областей.

Раніше українські розвідники повідомили, що на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники масово блокують трансляцію українських медіа, насаджуючи в інформаційному просторі “русскій мір”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-19 12:08:31