Суспільне мовлення

На Львівщині втопилась дворічна дівчинка: на матір відкрили кримінальну справу

На Львівщині у селі Підбірці дворічна дитина впала з берега у водойму та втопилась. На матір, яка в цей час за даними правоохоронців вживала алкогольні напої з компанією, відкрили кримінальну справу. Їй загрожує до 5 років ув’язнення.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, нещасний випадок трапився 23 серпня, близько 20:00. За даними слідчих, на березі водойми у Підбірцях відпочивала 37-річна львів’янка разом з кількома чоловіками. Туди вона взяла свою дворічну доньку. У компанії вживали алкогольні напої і нетвереза мама залишила дитину без нагляду. У той час дівчинка впала з берега у воду і втопилась.

“За кілька годин, протверезівши, жінка помітила, що доньки поруч немає і повідомила у поліцію про її зникнення. Правоохоронці виявили тіло дівчинки у воді недалеко від місця, де відпочивала компанія”, — йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Слідчі повідомили львів’янці про підозру через злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Їй загрожує покарання — обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.


Джерело: Суспільне мовлення України