Суспільне мовлення

На Львівщині у мешканки Київщини вилучили наркотики вартістю 5 мільйонів гривень

На Львівщині правоохоронці затримали 31-річну мешканку Київської області. За даними правоохоронців, жінка перевозила психотропи на понад п’ять мільйонів гривень.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

Слідчі з’ясували, що мешканка Київщини працює “кур’єром” і “складменом” на одну з інтернет-крамниць. Вона перевозила, постачала й збувала психотропні речовини у різних містах України.

Жінку затримали із двома пакетами з речовиною, схожою на амфетамін, масою близько 10 кілограмів. Також у неї було 1350 таблеток, схожих на психотропну речовину “МДМА”, й електронні ваги. Речові докази вилучили й відправили на експертизу.

“Вартість вилучених психотропних речовин за цінами “чорного” ринку становить понад 5 мільйонів гривень. Також, встановлено, що зловмисниця щомісячно постачала у різні куточки держави близько 20 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин, орендуючи для цього квартири у різних містах України”, — йдеться у повідомленні.

Мешканці Київщини повідомили про підозру в незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті — позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Досудове розслідування триває. Наразі суд обрав підозрюваній запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.


Джерело: Суспільне мовлення України