Україна і світ

Минулого тижня видано першу ліцензію на роботу з наркотичними засобами та прекурсорами в бойових умовах — Міноборони

Міністерство оборони України співпрацюватиме з Державної службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Про це йдеться на сайті оборонного відомства України.

Відповідний Меморандум про партнерство та співробітництво підписали заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова та голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Роман Ісаєнко.

«Відтепер представники Міноборони долучаються до робочої групи, яка розглядає питання надання дозволу військовим частинам використовувати наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори», — йдеться у повідомленні.

Заступник Міністр оборони України Наталія Калмикова повідомила, що минулого тижня видано першу ліцензію на роботу в бойових умовах з наркотичними засобами та прекурсорами.

«Ця ліцензія дозволяє регульовано отримувати необхідні лікарські засоби для надання медичної допомоги пораненим військовослужбовцям на догоспітальному етапі», — наголосила Наталія Калмикова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Посилення співпраці з Держлікслужбою, за її словами, дозволить більш ефективно запустити нову систему та врегулювати обіг наркотичних засобів.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-02-21 14:47:08

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин