Україна і світ

Міністр оборони відвідав позиції ЗСУ на Вовчанському напрямку

Фото: Міністерство оборони України

В середу, 26 червня, Міністр оборони України Рустем Умєров відвідав командний пункт оперативно-тактичного угруповання наших військ на Харківському напрямку (ОТУ Харків).

«Заслухав доповідь командувача, бригадного генерала Михайла Драпатого. Обговорили поточну ситуацію та подальші кроки для зміцнення оборони на цій ділянці фронту», – повідомив він.

Також Міністр відвідав позиції підрозділів ЗСУ на Вовчанському напрямку, де заслухав доповідь командира тактичної групи «Вовчанськ».

За словами Рустема Умєрова, військовослужбовці показали високий рівень готовності та мотивації.

Крім того, Міністр разом з Головнокомандувачем Збройних сил України працювали на пункті управління однієї з механізованих бригад на Сіверському напрямку.

«Обговорили питання посилення бойових позицій та забезпечення всім необхідним для ефективного виконання завдань. Вдячний кожному військовослужбовцю за їхню відданість та професіоналізм», – сказав Умєров.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, під час робочої поїздки на Донеччину 26 червня Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо безпекової ситуації в регіоні, під час якої представив новопризначеного командувача Об’єднаних сил ЗСУ бригадного генерала Андрія Гнатова.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-06-27 08:18:51

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин