Україна і світ

Маша Єфросиніна рознесла українців, які споживають контент РФ

Ведуча Маша Єфросиніна рознесла українців, які продовжують дивитися, слухати і поширювати російськомовний контент.

Єфросиніна розкритикувала українців, які споживають контент РФ

В Instagram Маша оприлюднила гнівне відеозвернення, в якому сказала, що спостерігає, як в українських чартах лідирують пісні, фільми та серіали РФ. Особливо вона виділила серіал Слово пацана, адже деякі вітчизняні блогери доволі активно його обговорюють і рекламують.

Ведуча обурена, що таке відбувається під час війни. Вона нагадала, що терплять українці, які залишилися на окупованих територіях, від росіян. І водночас деякі наші співвітчизники продовжують споживати контент країни-агресора, приносячи їм перегляди та прослуховування, за які вони отримують гроші.

Зараз дивляться

– Хочу всім тим, хто слухає Asti, Басту і пропагує їх у своїх профілях, продовжує захищати російськомовний контент, уявіть собі ситуацію – Маріуполь у своєму місті. Коли ви не можете отримати медичну допомогу, якщо у вас немає російського паспорта, ви будете завжди під репресіями, у вас немає ваших застосунків, ви не можете рота відкрити на жодну тему, а якщо ви ще й гей, то вам саме місце у в’язниці, – різко сказала Маша.

Єфросиніна наголосила, що любителі російськомовного контенту можуть відправитися в країну-агресор, а не сидіти в Україні, де за них щодня гинуть захисники.

– За вас, за**п, просто зараз, у цю хвилину і секунду, гинуть українські чоловіки і жінки, – підсумувала ведуча.

Раніше різко висловився про м’яку українізацію ведучий Анатолій Анатоліч. Він розглянув тренди українського YouTube, наголосивши, що на платформі знову безліч продуктів громадян РФ.

Ведучий закликав українців не дивитися російський контент.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-05 19:09:33