Україна і світ

Максим Галкін ніжно привітав Аллу Пугачову з днем народження

Комік Максим Галкін зворушливо привітав свою дружину, співачку Аллу Пугачову з днем народження.

Галкін показав нове фото Пугачової в день її 75-річчя

В Instagram Максим Галкін оприлюднив нове фото Алли Пугачової. На ньому співачка має щасливий вигляд і злегка посміхається в камеру. Знімком гуморист вирішив поділитися в день народження дружини. 15 квітня їй виповнилося 75 років.

– Кохана, з твоїм днем, – ніжно написав Галкін під фото.

Підписники приєдналися до привітання, побажавши Пугачовій здоров’я і подякувавши їй за позицію в повномасштабній війні Росії з Україною.

Зараз дивляться

  • Яке щастя, що твої кумири виявляються ще й порядними не продажними людьми, як стали багато хто. З повагою, Алла і Максиме, дякую!
  • Бажаю Аллі Борисівні пережити ще одного дрібного політичного діяча.
  • З днем народження чудову співачку і людину, яка залишилася собі вірною до кінця! Здоров’я, довгих років життя і щастя вашій родині!
  • Поважаємо, бажаємо здоров’я. Дякуємо, що не продалися цьому смертоносному режиму!
  • З ювілеєм чудової людини! Не тільки талановита, а й дуже порядна. Дякую, що жодного разу не розчарували! Зараз, як ніколи, дуже потрібні такі, як Алла і Максим. Завдяки вам двом віра в людину ще жива.

Нагадаємо, що Алла і Максим виїхали з РФ із початком повномасштабного вторгнення в Україну. Галкін чітко окреслив свою позицію у війні, Пугачова ж сказала, що в усьому підтримує чоловіка, давши зрозуміти, що також проти кривавої політики Путіна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-15 16:04:33