Суспільне мовлення

Львівським волонтерам потрібна тканина для плетіння маскувальних сіток: куди приносити

У Львові волонтери потребують матеріалу, щоби плести захисні маскувальні сітки для військової техніки. Тканина має бути у відтінках зеленого, коричневого, сірого, а також білого кольорів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

В організації “Zero Waste Lviv” зазначають, тканину можна принести у Львівську обласну бібліотеку для юнацтва імені Романа Іваничук на площі Ринок, 9 або в Храм Святих Володимира та Ольги на вул. Симоненка, 5.

“Сьогодні є гостра потреба у матеріалі, оскільки з природними змінами необхідно змінювати й кольори маскувальних сіток для військової техніки. Відтак волонтерам потрібна тканина “захисних” кольорів, тобто різних відтінків зеленого, коричневого та сірого, а також біла тканина, яку можна фарбувати. Бажано, щоб матеріал був натуральним”, — кажуть волонтери.

При цьому не підходить тканина синього, червоного та інших яскравих кольорів. А також з блискітками чи така, яка відбиватиме світло.

Також усіх охочих запрошують долучатися до плетіння маскувальних сіток. В осередках волонтери навчать цій справі та розкажуть про тонкощі роботи.

Читайте також

У Львові влаштували змагання із плетіння маскувальних сіток

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Потрібна біла тканина: у Львові волонтери плетуть маскувальні сітки


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин