Львівський портал

Львівський підприємець створив багі для військових

Львівський підприємець Тарас Крайник отримав 300 тисяч грн за програмою ваучерної підтримки проєктів подвійного призначення і виготовив багі для військових. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Всюдихід назвали «Мамай». Його вже передали військовослужбовцям одного із підрозділів Сил спеціальних операцій. Багі вони використовуватимуть для виконання бойових завдань.

«Маємо неймовірний приклад, коли спочатку місто допомагає бізнесу, а потім той бізнес допомагає нашим військовим. Ініціатива Тараса Крайника показує, що бізнес може бути поєднаний з підтримкою обороноздатності країни. Цей проєкт втілює дух патріотизму та відданості Україні», – кажуть у мерії.

Нагадаємо, невдовзі після початку повномасштабної війни мерія Львова запровадила ваучерну підтримку малого та середнього бізнесу. Тобто підприємство, подавшись на конкурс, може отримати фінансування з бюджету.

Дотепер є вже 13 ваучерів, зокрема для виробників дронів, для ветеранів та їхніх сімей, ваучер на релокацію, на виготовлення протезів. Детальніше про кожен вид ваучерів можна дізнатись за цим посиланням.

Загалом протягом 2023 року Львів надав 492 ваучери на 46,4 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ЛМР

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-29 15:41:48