Суспільне мовлення

Львівські поліцейські вилучили наркотики на суму 1,2 мільйони гривень

Львівські поліцейські викрили двох чоловіків, які зберігали та розповсюджували наркотики. Під час обшуків в одного з них правоохоронці вилучили наркотики на загальну суму 1,2 мільйони гривень. Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції Львівщини.

Слідчі встановили, що до незаконної діяльності причетні 20-річні житель Львівщини та донеччанин. Під час обшуків у помешканнях чоловіків правоохоронці вилучили близько 2,5 кг наркотичної речовини, ймовірно — канабіс та інші наркотики.

“Псилоцибенові гриби”, речовину, схожу на “гашиш”, засоби фасування, пристрої для запаювання, подрібнювання та вживання наркотиків, електронні ваги, а також інші речові докази”, — йдеться у повідомленні.

Все вилучене скерували не експертне дослідження.

Фото: ГУ НП у Львівській області

Одного із чоловіків затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Також слідчі повідомили хлопцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також

Львівські поліцейські виявили наркотики та зброю у бюро ритуальних послуг

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У 19-річного львів’янина вилучили наркотиків на суму понад 7 млн гривень


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин