Україна і світ

LP вибачилася перед українцями за відео в худі з прапором РФ

Всесвітньо відома співачка LP вибачилася перед українцями за худі з символікою РФ.

LP висловила свою підтримку Україні

В Instagram-stories співачки з’явилося відеозвернення, в якому вона заявила, що просить вибачення в усіх громадян України, кого образив її необдуманий вчинок.

Зараз дивляться

– Я хочу вибачитися перед моїми друзями і шанувальниками в Україні, які були справедливо ображені і зачеплені моїм бездумним постом, в якому я дякувала деяким російським фанатам за худі… Я глибоко шкодую про свою байдужість цього разу. Це була серйозна помилка. Мені дуже шкода. Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди буду це робити, – наголосила LP.

Вона згадала, що 24 лютого 2024 року виповнилося два роки, як триває повномасштабна війна, а тому наразі Україна потребує підтримки більше, ніж будь-коли.

– Моїм посланням є і завжди буде любов і підтримка українського народу. Прийміть мої скромні вибачення, Україно. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди дбаю, люблю і підтримую вас. Слава Україні, – зазначила виконавиця.

Нагадаємо, днями LP потрапила в скандал через худі з триколором, який отримала в подарунок від російських фанатів. Вона виставила відео в ньому, після чого на неї полилася хвиля хейту. Відео артистка видалила, але зазначила, що любить своїх шанувальників з усього світу.

Опісля в Литві скасували концерт LP через худі з прапором РФ. Там заявили, що їхня чітка громадянська позиція – це підтримка України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-28 17:55:45