Україна і світ

Квартиру Лариси Доліної арештували: вона звинуватила Україну

Палка прихильниця диктатора Путіна, співачка Лариса Доліна заявила, що її ошукали “шахраї з України”. Зараз на квартиру путіністки накладено арешт.

Що сталося з квартирою Лариси Доліної

Як пишуть росЗМІ, артистка, яка підтримує вторгнення в Україну, дійсно продала свою квартиру. Житло у 236 квадратів розташоване в московських Хамовниках. Доліна продала її за 112 млн руб. Угоду завершили 24 червня, а 3 серпня суд наклав арешт на квартиру.

Продажу передувала розмова путіністки з нібито спецслужбами, які попередили її про цікавість шахраїв до її нерухомості та переконали продати квартиру. Згодом в соцмережах співачки зʼявилося повідомлення, у якому йшлося, що вона вирішила продати ще й дачу, щоби “проспонсорувати батальйон Азов, який систематично бореться з кривавим путінським режимом”.

Зараз дивляться

Наступним повідомленням був заклик до усіх донатити на ЗСУ та посилання на збір фонду Повернися живим.

Скрин з Instagram Лариси Доліної – нині вже видалено

Реакція Лариси Доліної

Нині ці публікації вже видалені з соцмереж народної артистки Росії, а сама вона терміново виправдалася, що “стала жертвою шахраїв, які перебувають на території України”. Путіністка додала, що вже порушено кримінальну справу, у якій вона визнана потерпілою.

Звернення, що зʼявилося в сториз від її імені прихильниця путінського режиму розцінила як “жахливе” й таке, у якому “немає жодного слова правди”. Лариса Доліна попрохала медіа більше не турбувати з цього питання, бо ведеться слідство, і вона не може повідомляти інших деталей.

Нагадаємо, що з трьох років Доліна жила в Одесі, там же розпочинала карʼєру як джазова співачка. Потім поїхала за славою до Москви і зараз транслює звідти антиукраїнські заяви.

Тим часом латвійська співачка Лайма Вайкуле, навпаки, заспівала українською, тоді як зрадниці Ані Лорак та Таїсія Повалій просувають російські наративи.

Фото: Лариса Доліна

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 09:50:05