Україна і світ

Композитор Олександр Злотник висловився про позицію Софії Ротару та Алли Пугачової

Народний артист України та композитор Олександр Злотник висловився про позицію співачок Софії Ротару та Алли Пугачової. Зокрема, він припустив, чому перша мовчить під час війни, а друга більш балакуча.

Злотник про Ротару і Пугачову

Олександр Злотник тривалий час співпрацював із Софією Ротару, однак зараз поняття не має, як вона. Каже, за час повномасштабної війни вони не спілкувалися. Співачка ж і зовсім зникла з поля зору шанувальників, єдине, що можна побачити від неї – це періодичні публікації в Instagram, як реакція на якісь події.

– За час війни ми з нею не мали жодних розмов, тому звідки я знаю? Кожен обирає свій шлях. Мене ви чуєте, ще багатьох – теж, а когось – не чуєте. Я не можу сказати, чому вона обрала таку позицію. Це знає тільки сама Соня, – зазначив композитор в інтерв’ю Obozrevatel.

Згадав Злотник і Пугачову. За словами композитора, для російської співачки насамперед важливі моральні принципи, а вже потім матеріальні. Саме тому вона виїхала з РФ усією сім’єю та окреслила свою позицію проти війни.

Зараз дивляться

– Пугачова завжди мала свою думку, свою позицію. І треба сказати, що вона багатьом артистам за своє життя допомагала пробитися. А кому допомогла Соня? Ось вам і відповідь на ваше запитання вище. Є люди, для яких матеріальні речі – це дуже важливо, – підсумував Золотник.

До слова, нещодавно сестра Софії Ротару розповіла, де зараз співачка і що з нею. За словами Ауріки, з виконавицею все добре і вона здорова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-22 10:04:08