Україна і світ

Коли буде зростаючий Місяць у січні 2024 – дата

Зростаючий Місяць змінює молодик. Ця фаза природного супутника Землі приносить приплив необхідної для повсякденної активності енергії, а тому впливає на все живе. Може відчуватися переповнення емоціями, налагодження справ і гармонія. Факти ICTV дізналися, коли буде зростаючий Місяць у січні 2024, щоб ви заздалегідь підготувалися і правильно скористалися моментом.

Дні в січні 2024, коли Місяць зростатиме

Згідно з місячним календарем, зростаючий Місяць у січні 2024 припадає на середину – другу половину місяця – з 12 до 24 січня. Уже 25-го числа на небі можна буде спостерігати повний Місяць, після чого він піде на спад.

Що можна і не можна робити в різні дні зростаючого Місяця у січні 2024

12 січня – цього дня рекомендується будувати плани на майбутнє, також можна почати нові проєкти і завершити ті, які не встигли раніше. Позитивний час для нових знайомств.

Зараз дивляться

13 січня – позитивний період для переосмислення нинішніх взаємин, а також зважування нових ідей.

14 січня – день для відпочинку, сьогодні не варто займатися важкою роботою.

15 січня – у цей період загострюється чуття, а тому можна знайти вихід із будь-яких ситуацій. Позитивний час для нових зв’язків.

16 січня – не бійтеся будувати плани і реалізовувати задумані проєкти. Сьогодні можна відвідати захід, концерт, вибудувати романтичні стосунки і навіть укласти шлюб.

17 січня – ідеї, що виникли, можуть знайти підтримку. Якщо у вас є не закінчені справи, сьогодні ви можете їх завершити.

18 січня – сприятливий день для різних починань. Сьогодні позитивно пройдуть ділові переговори, романтичні побачення, подорожі, прогулянки та маніпуляції з красою. Загалом це найкращий час, щоб зайнятися собою.

19 січня – будьте обережні, адже цього дня можливий обман. Стримуйте себе і відганяйте негативні думки.

20 січня – сприятливий час для творчості та кохання. Не бійтеся реалізовувати заплановані справи.

21 січня – можете сміливо вирушати в заплановану подорож. Сприятливий період для вирішення важких питань і проблем.

22 січня – корисні фізичні навантаження, а тому саме в цей період добре починати нові тренування. Непоганий час для переїзду, поїздок, зміни виду діяльності.

23 січня – не особливо сприятливий день для любовних та інших міжособистісних стосунків. Будьте обережні – можливі конфлікти.

24 січня – позитивний період для здійснення запланованих справ, корисні фізичні навантаження.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-03 15:24:48