Україна і світ

Кіт Герінґтон розповів про боротьбу з алкоголем

Британський актор Кіт Герінґтон, відомий роллю Джона Сноу в серіалі Гра престолів, зізнався, що мав великі проблеми з алкоголем і навіть думав накласти на себе руки.

Як Кіт Герінґтон подолав пристрасть до алкоголю

Актор розповів, що його залежність від міцних напоїв була величезним тягарем, що довго пригнічував його.

– У мене на спині сиділа величезна мавпа, яка просто давила мене, — порівняв Герінґтон свої відчуття тоді і зараз, коли він насолоджується станом тверезості.

Він поділився, що в періоди запою не міг дивитися на себе в дзеркало і, якби не подолав проблему, то зненавидів би себе та не міг пишатися собою.

Зараз дивляться

– Мені так пощастило, що я протверезів до того, як завів дітей, – резюмував Кіт Герінґтон.

Актор додав, що пишається тим, що зараз веде тверезий спосіб життя. Це дало йому можливість  відкрити нові горизонти та стати тією людиною, якою він завжди хотів бути.

Кіт Герінґтон про дітей

Боротьба з алкоголем далася Кіту Герінґтону непросто, зате зараз пріоритетом для зірки є його діти – трирічний син та донька, якій виповнився рік.

– Все, що було до дітей – це дослідження. Вони все змінили. Думаю, в глибині душі – і я кажу це з любов’ю до себе – я доволі егоцентричний. Але з дітьми ти просто не можеш бути егоцентричним. Вони позбавляють тебе цього. І це дивовижний дар, – зазначив актор.

До слова, днями професійна тренерка Аніта Луценко поділилася результатами відмови від алкоголю. Вона не вживає його уже девʼять місяців і побачила чимало плюсів у цьому.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 13:30:05