Україна і світ

Кілліан Мерфі розповів, чому Метт Деймон вважає його найгіршим співрозмовником у світі

Актор Кілліан Мерфі пояснив слова свого колеги Метта Деймона про те, що він найгірший співрозмовник.

Кілліан Мерфі відповів на “критику” від Метта Деймона

Так, у шоу 60 хвилин, Деймон жартома заявив, що його колега по фільму Оппенгеймер Мерфі – найгірший співрозмовник за вечерею, якого тільки можна собі уявити. Втім, сам Кілліан відповів, що все через його бажання вжитися в роль. Тим паче, що Мерфі грав роль “батька ядерної бомби”, і тут потрібно було проявити всі свої вміння перед камерою.

– Він мав на увазі, що коли ви працюєте над фільмом, і вживаєтеся в роль, у вашій голові дуже мало місця для всього іншого, – відповів Мерфі.

Уся справа в тому, що Кілліан мало спілкувався на знімальному майданчику – у нього був час тільки на знімання, відпочинок і заучування тексту.

Зараз дивляться

– Я завжди був таким, я думаю. На мій погляд, на зйомках у вас є дуже небагато часу – всього близько 10 годин. І якщо у вас важлива роль, то потрібно постійно запам’ятовувати нові репліки за сценарієм, – зазначив актор.

Мерфі також додав, що дуже любить спати, і йому потрібно багато часу для відпочинку.

Що стосується Деймона, то крім зйомок, Кілліан дуже любив прогулюватися зі своїм колегою, чим вони і займалися після виходу картини.

Нагадаємо, що картина про створення ядерної бомби стала хітом у 2023 році. Примітно, що Оппенгеймер найчастіше крали пірати серед фільмів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-22 09:43:55