Україна і світ

Катерина Тишкевич зізналась, чому вони з чоловіком продали будинок під Києвом

Українська акторка Катерина Тишкевич розповіла, чому вони з чоловіком Валентином Томусяком продали приватний будинок під Києвом.

Тишкевич назвала причину продажу будинку під Києвом

У сториз в Instagram акторка зізналась, що вони з чоловіком придбали нерухомість за три тижні до початку повномасштабної війни в Україні.

Для цього вони багато працювали та відкладали гроші. Однак згодом у пари виникли проблеми, через які будинок довелося продати.

Зараз дивляться

– Трохи ностальгії…Це ми біля дверей свого будинку, який придбали за три тижні до повномасштабного вторгнення. Багато років працювали і купили власними силами. А потім продали, бо не тягнули, і багато грошей йшло і досі йде на моє лікування, – поділилася Тишкевич.

Фото: Катерина Тишкевич/Instagram

За словами акторки, вона не шкодує про продаж і вірить, що у майбутньому вони з Валентином ще придбають власну нерухомість.

До того ж, з тим будиноком у Катерини пов’язано чимало негативних спогадів. Саме там пара зустріла початок війни.

– Занадто багато страшних спогадів з того часу. Початок війни ми зустріли там і це назавжди в пам’яті. Разом із тим погіршення мого стану, повне безробіття, бо ніхто серіали не знімав перші два роки взагалі. Беремо з того досвіду тільки те, що приватний будинок – це дуже класно і колись знову обов’язково на нього заробимо. І дружбу з нашими сусідами теж ми залишили й досі, бо вони круті, – написала акторка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-11 15:24:43