Україна і світ

Julik зізнався, чи готовий йти на фронт

Співак Julik (Юлік) вже оновив військові дані та встиг пройти військово-лікарську комісію. Разом з тим артист зізнався, що не вміє тримати зброю в руках.

Чи готовий Julik до мобілізації

Ексучасник гурту Dzidzo зауважив, що після проходження ВЛК наступна повістка буде, скоріше за все, призовна. При цьому він не приховує сумнівів у своїй ефективності на фронті.

– Чесно, я не вважаю себе тою людиною, яка вміє воювати. Я розумію, що я “сліпий”. Не дай Боже, щось з окулярами трапиться – у мене поганий зір, десь мінус пʼять. Ну, не вмію я цього. Звісно, якщо прийдеться, тоді поїду, але маю надію люди розуміють, що я там буду лише заважати, – прокоментував Julik.

Співак також розповів, що запитував думку військових, яких навідував з концертами, чи потрібний він на передовій.

Зараз дивляться

Julik про зірок на фронті

За словами артиста, бійці відповіли, що його популярність лише додала б ризику під час виконання завдань.

– Коли буде Юлік з нами, буде хтось нападати, будуть стріляти, ми будемо що робити? Прикривати Юліка, щоби його десь там не грохнули, а через то може полягти багато наших, – переказав артист слова військовослужбовців.

Співак не вважає, що зірковий статус дає право не воювати, проте переконаний, що кожен має робити те, що вміє або до чого готовий.

– Я просто не можу бути впевнений по своїй психіці, що я туди прийду і буду робити те, що мені накажуть, – резюмував Julik.

Багато кому з українських зірок доводиться відповідати на питання про потенційну мобілізацію. Нещодавно учасник гурту ТНМК Фоззі розповідав про готовність стати до зброї. Перед тим він ще має оновити дані у реєстрі ТЦК та пройти медкомісію.

Фото: скрин з інтервʼю

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 09:54:09