Україна і світ

Ivan Navi розповів, чому дружина ревнувала його

Український співак Іван Сяркевич, відомий під псевдонімом Ivan Navi, розповів про ревнощі у стосунках із коханою. Як виявилося, у цьому міг бути винен сам артист.

Ivan Navi розповів про ревнощі дружини

Так, лише наприкінці 2023 року артист показав свою кохану Романію. Пара вирішила, що особисті стосунки мають бути окремо від шоубізу.

Тепер Іван зізнався, що у стосунках у пари були проблеми та ревнощі – вся річ у тому, що шанувальниці вважали його холостяком.

Зараз дивляться

– На початку були ревнощі – можливо, через те, що я міг давати якісь приводи. Міг полайкати чи написати щось дівчатам, і це було невинно. Але коханій було неприємно. Я зрозумів, що наші проблеми через мою поведінку, і причина в мені. Якщо ти не даєш причин для ревнощів, то їх і не буде, – підсумував музикант.

До речі, весілля Івана і Романії було скромним, а гостей було всього близько 20 – на церемонію прийшли тільки найближчі.

Відомо, що пара зустрічалася три роки, а потім зіграла весілля. У серпні Ivan Navi вперше став батьком, і розповів, що хлопчика звуть Дарієм. Малюк народився у вазі майже 4 кг.

Фото: Ivan Navi

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-13 17:22:08