Україна і світ

Ірина Горова розповіла, як син спілкується з Потапом

Ексдружина співака Потапа та продюсерка Ірина Горова запевнила, що їхній спільний син у гарних стосунках з батьком попри всі чутки. Сам 15-річний Андрій підтвердив, що жодних проблем у спілкуванні між ними немає.

Як Потап спілкується з сином та ексдружиною

Ірина Горова наголосила, що колишній чоловік дуже добре справляється з роллю тата. Вона зазначила, що сину необхідна батьківська підтримка.

– Для нас важливо, незважаючи ні на що, на те, що кажуть, щоби у сина був батько. Тому що йому потрібен досвід, поспілкуватися на всі чоловічі теми, – пояснила продюсерка.

Андрій додав, що постійно на звʼязку з батьком та приїжджає до нього. Мати зауважила, що хлопець дуже схожий на Потапа манерою спілкування, бо так само ніколи “не лізе за словом до кишені”. При цьому сама Ірина Горова найчастіше зідзвонюється з ексчоловіком з приводу сина, але взагалі може без проблем поговорити з ним.

Зараз дивляться

– Ми нормально можемо поспілкуватися, але центр інтересів в нас, звичайно, вже не той, який був. Тому, звичайно це рідко, але ми не посварилися. В нього своє життя – в мене своє, – прокоментувала стосунки з Потапом Ірина.

Продюсерка акцентувала, що вважає токсичним хейтити одне одного після розлучення, просто кожен має дивитися в майбутнє, а не жити минулим.

Фото: Потап, Ірина Горова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-23 10:33:23

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин