Україна і світ

Інакше солдати США воюватимуть з російськими: Байден пояснив, чому потрібно підтримувати Україну

Президент США Джо Байден звернувся до американського Конгресу, щоб ухвалити додаткове фінансування військової допомоги для України на загальну суму понад $60 млрд.

У Конгресі Сполучених Штатів Америки Байден застеріг, що Російська Федерація у разі здобуття перемоги у повномасштабній війні проти України може напасти і на країни-члени НАТО.

– Конгрес мусить затвердити додаткове фінансування для України. Мене шокує, що ми дійшли до цього часу, і республіканці в Конгресі не бажають це затверджувати, – звернув увагу президент США.

За словами Байдена, російські військові скоюють воєнні злочини проти українців – це шокує, а диктатора РФ Володимира Путіна необхідно негайно притягнути до відповідальності.

Зараз дивляться

Байден переконаний, що якщо Путін захопить Україну, то все одно не зможе зупинитися. Російський диктатор почне нападати на держави НАТО, тоді американські солдати воюватимуть з російськими, заявив президент США.

На думку Байдена, Путіну не можна давати можливість виграти війну проти Україну чи зірвати будь-які постачання озброєння для ЗСУ, необхідного для подальшого контрнаступу.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-06 23:19:08