Суспільне мовлення

Готовність до опалювального сезону — майже 100% — начальник Львівської ОВА

На Львівщині завершують підготовку до опалювального сезону. Також в області вже розробили алгоритм дій на випадок ракетних ударів по стратегічних об’єктах. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Готовність Львівщини до опалювального сезону наближається до 100% Ми свідомі того, що армія РФ – нелюди і вони можуть прицільно бити по стратегічних об’єктах. Тому Львівська ОВА та всі районні військові адміністрації області затвердили Комплексний план проходження осінньо-зимового періоду 2022/23. У цьому документі передбачили алгоритм дій в разі ушкоджень об’єктів теплоенергетики, водопостачання, водовідведення, електропостачання та газопостачання”, — каже Максим Козицький.

Зокрема, в області створили резерв труб різних діаметрів, мобільних електростанцій, бензинових генераторів, дизпалива та бензину. На теплопостачальних підприємствах Львівщини перевірили котли в резервах. Також повністю забезпечили додатковими джерелами живлення заклади охорони здоров’я, які надають невідкладну допомогу.

“Львівська ОВА домовилася з донорськими організаціями щодо передачі закладам охорони здоров’я та соціальної сфери мобільних котелень, дизельних генераторів, дров та вугілля”, — каже очільник Львівської ОВА.

Також на Львівщині створили 131 стаціонарний пункт обігріву. Додатково надзвичайники можуть розгорнути ще 25 мобільних пунктів.

Читайте також

“Будемо з українським газом”: добовий видобуток газу на Львівщині зріс на 26 відсотків

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зможе обігріти чверть міських будинків. У Львові побудують котельню на біопаливі


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин