Україна і світ

Джоан Роулінг та Ілон Маск фігурують у судовій справі з боксеркою Олімпійських ігор 2024

Мільярдер Ілон Маск і письменниця Джоан Роулінг опинилися у справі про кіберпереслідування щодо боксера з Олімпійських ігор. У Франції розглядатимуть справу з олімпійською чемпіонкою Іманою Хеліфою.

Роулінг і Маск фігурують у судовій справі з боксеркою

Так, імена бізнесмена і письменниці з’явилися у скарзі, розміщеній у центрі з боротьби з кіберзлочинністю при прокуратурі Парижа.

Позов було подано проти соцмережі X – за французькими законами це означає, що в ньому фігурують невідомі особи. Місцевій прокуратурі дозволені будь-які дії проти всіх тих, хто писав хейт. Однак у скарзі також згадані й відомі особистості. У списку з Маском і Роулінг також є і Дональд Трамп.

Зараз дивляться

Сама Хеліф потрапила в скандал через гендерне питання – вона виборола золото на олімпійських іграх, і зіткнулася з хейтом у соцмережах, зокрема і в X.

Приміром, Роулінг опублікувала бій переможниці з суперницею і заявила, що Хеліф насолоджується стражданням жінки, яку щойно вдарили по голові.

Маск також прокоментував ситуацію в спорті – він заявив, що чоловікам не місце в жіночому спорті.

Утім, деякі події на спортивних змаганнях викликали захват у публіки. Приміром, Том Круз здивував глядачів трюком на закритті Олімпіади-2024 у Парижі. Він уміло зістрибнув з даху стадіону Стад де Франс.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 12:21:09