Україна і світ

Дженніфер Лопес відсвяткувала 55-річчя у стилі Бріджертонів – відео

У середу, 24 липня, американській співачці Дженніфер Лопес виповнилося 55 років. З нагоди свята вона влаштувала вечірку у стилі серіалу Бріджертони.

Лопес відсвяткувала 55-річчя у стилі Бріджертонів – відео

Відео зі святкування, яке пройшло на вихідних у Гемптоні, зірка поділилася на особистій сторінці в Intagram. На вечірці Лопес приміряла образ королеви Шарлотти.

Вона з’явилася у синій бальній сукні з вишитими золотими деталями і відкритими плечима. Свій образ співачка доповнила золотими туфлями на підборах, сітчастими рукавичками та об’ємною зачіскою із зібраним волоссям.

Зараз дивляться

Усі гості підтримали тему вечірки, одягнувши розкішні сукні та костюми епохи Регентства. На вечірці була жива музика, адже Лопес найняла струнний оркестр з музикантами.

– Дорогий наш читачу… Усі чудово провели вечір, – написала артистка під роликом з вечірки.

Перед тим, як задути свічки на своєму чотириярусному торті, Лопес переодяглася у зелену сукню з відкритими плечима. Також вона зробила гостям вечірки сюрприз, заспівавши для них.

На вечірці були присутні найближчі друзі Лопес та члени сім’ї, включаючи маму Гвадалупе Родрігес. Однак чоловік зірки, актор Бен Аффлек пропустив святкування з нагоди її 55-річчя. Уже давно ходять чутки, що в стосунках пари проблеми і вони перебувають на межі розлучення.

Фото: Дженніфер Лопес

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-25 09:27:03