Львівський портал

Зеленський заслухав Умєрова та Сирського для підготовки до «Рамштайну»

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з військовим керівництвом, готуючись до засідання Контактної групи з питань оборони України (формат «Рамштайн») на рівні лідерів. Про це глава держави повідомив у соцмережах.

Зокрема він заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, Головкома Олександра Сирського та начальника Генштабу Анатолія Баргилевича.

«Ситуація на фронті, потреби у зброї та техніці, координація із союзниками. Підготовка до “Рамштайну”», – зазначив Зеленський.

Крім того, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов представив доповідь щодо намірів російських військ до кінця 2024 року.

«Окремо була доповідь керівника ГУР Буданова, міністра оборони Умєрова. Щодо того, як наша розвідка оцінює перспективи цього року, російські наміри, завдання, які ставить Кремль перед їхніми військовими. Чітко бачимо основні орієнтири того, на що саме треба відповісти і як саме», – додав президент.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Telegram/Володимир Зеленський

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-01 19:34:59