Львівський портал

У Львові збудують транспортну розв’язку

У Львові на перехресті вулиць Трускавецька – Княгині Ольги збудують кільцеву розв’язку. Усі роботи оплатить компанія-забудовник. Відповідне рішення 1 жовтня затвердив виконавчий комітет міськради. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Так, замовником робіт з проєктування та будівництва кільцевої транспортної розв’язки буде ЛКП «Львівавтодор». А профінансує їх ТзОВ «Сан Марко Сіті».

«Ініціатором цього рішення є забудовник, який поруч має об’єкт будівництва і готовий профінансувати проєктні та будівельні роботи», – зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Як зазначили в департаменті природних ресурсів, будівництва та розвитку громад ЛМР, облаштовувати перехрестя розпочнуть після виготовлення та погодження проєктно-кошторисної документації, отримання відповідних дозволів та укладення договорів з підрядною організацією.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ілюстративне, ЛМР/Роман Балук

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-01 18:58:45