Україна і світ

Дубінському обрали запобіжний захід – подробиці

Нардепу Олександру Дубінському обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета. Він є підозрюваним у справі про схему незаконного перетину кордону для чоловіків.

Рішення ухвалили у Печерському районному суді Києва у понеділок, 6 листопада. Про це повідомляє Суспільне.

Судом було частково задоволено прохання прокурора у справі. Дубінського потрібно буде здати правоохоронцям на зберігання свій закордонний паспорт й інші документи для виїзду за кордон.

Зараз дивляться

Крім того, нардеп повинен утримуватися від спілкування з людьми, дотичними до слідства. Йому дозволено відлучатися лише до медиків та в укриття під час повітряних тривог.

Дубінський з адвокатами подаватимуть на апеляцію щодо цього рішення.

У чому підозрюють Дубінського?

Дубінському винесли рішення по справі про схему незаконного перетину кордону для чоловіків, в якій він проходить як підозрюваний.

3 листопада СБУ та ДБР повідомили про підозру чинному нардепу, який організував схему незаконного виїзду ухилянтів за кордон. Пресслужба спецслужби та бюро не назвали імені депутата, але за інформацією низки ЗМІ, йдеться саме про Дубінського.

За інформацією СБУ та ДБР, депутату вдалося нелегально переправити до сусідньої європейської країни рідного брата своєї цивільної дружини. Парламентар використовував підконтрольну громадську організацію, щоб через неї вносити потрібних йому людей у систему Шлях нібито як волонтерів.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Справа Дубінського проходить за ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон).

Джерело: Суспільне
Олександр Дубінський, Суд

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-06 16:47:19