Україна і світ

Дружина Віталія Козловського вступилася за чоловіка

Дружина та піарниця співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко емоційно відповіла мовознавиці та екснардепці Ірині Фаріон на слова про те, що має робити артист під час війни.

Юлія Бакуменко вступилася за чоловіка

Під час інтервʼю Ірина Фаріон зазначила, що Віталій Козловський має служити на фронті, а не співати перед військовими. Те саме викладачка сказала і в бік фронтмена гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука.

Юлія розцінила такі заяви колишньої народної депутатки як спробу “заїхати в інформпростір на вигадках та згадках про інших людей.

Зараз дивляться

– Щоб вам все життя так гарно співалося, як Віталію Козловському на службі з ваших слів, – прокоментувала Бакуменко, позначивши в сториз Фаріон та свого чоловіка.

Фото: Юлія Бакуменко/Instagram

Також Бакуменко поцікавилася в Ірини Фаріон, чи була вона на передовій й чи відчувала те саме, що військові.

– Ви хоч раз посиділи в бліндажі під обстрілом, думаючи, куди наступний снаряд полетить, понюхали амброзії на Донеччині, потягали боєкомплекти, чекали днями дощу, щоб переміститися по позиціях, поки нема ворожих дронів над головою? Ні? То спитайте у Віталія Козловського, як воно, а потом пи**іть, – звернулася до мовознавиці Юлія.

скрин Юлія Бакуменко

Фото: Юлія Бакуменко/Instagram

Нагадаємо, що минулого червня Віталій Козловський отримав повістку та вирушив до ТЦК. Спочатку його розподілили до Гвардії наступу в бригаді Рубіж. Пізніше перевели до ЗСУ, і нещодавно він поділився новими фото зі служби.

Фото: Ірина Фаріон, Юлія Бакуменко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-10 14:13:07