Україна і світ

Дивилися фільм, плакали: Алан Бадоєв розповів про єдину зустріч із дітьми за війну


Український режисер Алан Бадоєв розповів про зустріч зі своїми дітьми в умовах війни. Його близькі живуть за кордоном, тому возз’єднання – велика рідкість.

Алан Бадоєв розповів, як часто бачиться з дітьми

В інтерв’ю для шоу Ранок у великому місті режисер зізнався, що залишав Україну всього тричі за цей час. Як виявилося, Алан вирушав у подорож, щоб представляти свою картину про війну Довга доба. На виїзд він наважувався тільки в тому разі, коли показ картини не міг обходитися без його участі.

В одній з таких поїздок Бадоєв зустрівся і зі своїми дітьми – один раз за чотири роки. Вони активно обговорювали роботу Алана, а також розмовляли на особисті теми.

Зараз дивляться

– Зустріч пройшла класно, ми дивилися фільм Довга доба, плакали, обговорювали картину і говорили про особисте, – коротко підсумував Алан.

Нагадаємо, що раніше Бадоєв розповів, чи повернуться його діти в Україну. За словами режисера, зараз і не час бути на території рідної країни – донька зараз навчається, а син займається створенням власного фільму. Схоже, їм і за кордоном є чим зайнятися.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Алан Бадоєв


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-21 16:21:32