Україна і світ

Модні куртки 2024-2025: огляд популярних моделей для жінок


Щороку дизайнери пропонують безліч цікавих варіантів жіночих зимових курток, що поєднують у собі тепло, комфорт та актуальні тренди.

Факти ICTV дізнавалися, який вигляд мають модні куртки сезону осінь-зима 2024.

Мода на куртки осінь-зима 2024-2025

Коли за вікном ще не зовсім зима, але вже відчувається легкий холодок, саме час оновити гардероб і придбати стильну та комфортну куртку. Модні моделі дадуть змогу почуватися тепло і затишно, не перегріваючись.

Варіанти модних курток для холодної осені:

  • Класичний тренч – це must-have кожної модниці. Цього сезону актуальні тренчі незвичайних кольорів і з цікавими деталями.
  • Джинсова куртка – це універсальна річ, яка пасує практично під будь-який стиль. Цього сезону дизайнери пропонують моделі, декоровані паєтками, вишивкою або іншими елементами.
  • Спортивні бомбери стали більш жіночними та елегантними. Вони відмінно поєднуються як з джинсами, так і зі спідницями.

Модні жіночі куртки на зиму 2024-2025

Пуховики – лідери сезону. Вони стали більш витонченими та елегантними. Модні фасони: оверсайз, приталені, короткі моделі, пуховики-пальто. Актуальні яскраві кольори, принти і незвичайні фактури.

Парки – це класична модель, яка не виходить з моди. У цьому сезоні парки стали більш жіночними.

Модні зимові куртки 2024-2025 зі шкіри залишаються актуальними і в морози. Модні фасони: косухи, байкерські варіанти, укорочені моделі.

Дублянки знову на піку популярності. Модні фасони: класичні моделі, дублянки-косухи, укорочені дублянки.

Стьобані модні куртки на зиму 2024-2025 стали більш об’ємними і комфортними. Актуальні як короткі, так і довгі моделі.

Модні куртки осінь-зима 2024: колірні рішення і матеріали

Одним із ключових трендів останніх років стало комбінування різних матеріалів і кольорів в одній моделі. Шкіряні рукави в поєднанні з вовняним корпусом, хутряні коміри на пуховиках, контрастні вставки та яскраві акценти – все це стало можливим завдяки сміливим експериментам дизайнерів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цього сезону спостерігається тенденція до пастельних відтінків і приглушених тонів. Сірий, бежевий, оливковий і пудровий стали популярними кольорами для осінньо-зимових курток. Принти також відігравали важливу роль. Клітинка, смужка, квіткові мотиви й абстракція прикрашали багато моделей.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-12 15:37:43