Україна і світ

Демократи заговорили про можливу заміну Байдена іншим кандидатом

У Демократичній партії США заговорили про можливу заміну Джо Байдена на іншого кандидата на президентських виборах, які відбудуться у листопаді цього року. 

Демократи обговорюють заміну Байдена іншим кандидатом: деталі

Про це заговорили після дебатів між Байденом та Трампом, які відбулися 27 червня о 21:00 за північноамериканським східним часом (28 червня о 04:00 за Києвом). 

Річ у тім, що під час дебатів, промова Джо Байдена була непереконливою, зокрема через слабкий голос, обмовки та нездатність чітко презентувати позицію його партії щодо основних питань. 

Зараз дивляться

Один із досвідчених стратегів від Демократичної партії, який підтримував Байдена публічно, сказав, що нинішній президент США незабаром зіткнеться з хвилею закликів піти у відставку.

За його словами, Байден мав глибоку прихильність серед демократів, одначе вона вичерпалась.  

 – Партії існують для того, щоб перемагати. Людина, яка була на сцені з Трампом, не здатна здобути перемогу. Страх перед Трампом придушував критику Байдена. Тепер той самий страх підживлюватиме заклики до його зняття як кандидата, – сказав  представник штабу Байдена. 

Ендрю Янг, який брав участь у праймеріз Демократичної партії у 2020 році, написав на своїй сторінці у Twitter (X): Хлопці, демократам слід висунути когось іншого – доки не пізно.

Зауважимо, що можливість заміни Байдена іншим кандидатом від Демократичної партії також обговорювалася демократами в етерах американських телеканалів. 

Одначе, технічно складно замінити кандидата на президентських виборах на такому пізньому етапі, адже всі 50 штатів уже провели праймеріз, і Байден отримав переважну більшість. 

Джерело: New York Times

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-28 08:34:47

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин