Україна і світ

Даша Квіткова прокоментувала чутки про роман із одруженим Максимом Лавриненком

Блогерка Даша Квіткова прокоментувала чутки про роман із одруженим чоловіком. Раніше в мережі з’явилася інформація, що вона нібито зустрічається з власником однієї з мереж Telegram-каналів Максимом Лавриненком.

Чи є у Даші Квіткової роман з Максимом Лавриненком

За словами блогерки, вона ніколи не бачилася з чоловіком, з яким їй приписують роман. Квіткова наголосила, що її серце зараз вільне, а до подібних пліток вона ставиться з гумором.

– Я ніколи не зустрічала цього чоловіка, навіть не знаю. Там десь сказали, що нас консьєржка побачила разом, але в мене в під’їзді двоє охоронців чоловіків, тому хто там нас побачив – не знаю. Я тільки з гумором ставлюся до цього. Моє серце вільне, я ні з ким не зустрічаюся, – сказала Даша.

Про ймовірний роман Квіткової з Лавриненком повідомив блогер Богдан Беспалов. Він заявив, що пару нібито кілька разів бачили разом в одному зі столичних ЖК.

Зараз дивляться

Така новина не залишилася без уваги, адже Максим одружений і виховує маленького сина. Однак за словами Даші, після розлучення з Микитою Добриніним вона ще ні з ким не зустрічалася.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-23 09:35:32